Dålig uppdatering pga flytt!

Vi håller på att flytta runder en massa nu under de första 2 veckorna, men snart får vi inträde till vårat hus igen!! Cant wait!!

Men jag har märkt en märklig sak, vi bodde i ett fett hus - mansion, hela helgen. Med megastor pool med en grotta och vattenfall, jaccuzzi, basketbollplan, utomhusbio, you name it! Jag fick bo i ett jättefint poolhus - inte sånt med klor och grejer haah utan som ett eget litet hus! Det var en helt underbar upplevelse som jag sent kommer glömma.
Däremot flyttade vi ut igår och flyttade in i en 3 bed´s lägenhet, den är som en svensk 5a skulle jag tippa på för här är andra "rum" som man inte räknar som rum. Ganska litet kök osv, och det känns mycket mer hemma i denna lägenheten än i det stora huset. Fråga mig inte varför men det är väll kanske för att det känns FÖR stort? man vet liksom inte riktigt vart man ska ta vägen eller så. Men nu ska man inte vara sån. tänkte bara dela med mig lite haha! :)

Men som sagt så är det dålig uppdatering pga vi flyttar runder lite nu i 2 veckor, innan vårat hus blir ledigt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0