Redondo Beach, Mitt Nya Hem!

Nu har jag kommit tillbaka till Usa och efter en lååååång resa på ca 17 timmar är man ganska mör i kroppen och knoppen för den delen haha!
Denna gången bor jag i Redondo Beach som är en av de finare stränderna i Cali. :P Jag känner mig verkligen lyckat lottad som har fått äran att bo här, så vackert och så underbart!
Redan första dagen så kom några kära vänner ner till Redondo och överraskade mig med en picknick på stranden, lite fotande med livvakterna och en inbjudan till Taco tuesday med grannen Ridge och hans vänner. En helt underbar första dag!
Andra dagen åkte jag på sightseeing med Sofi, vi åkte till Donald Trumps golfklubb som var ett heeeelt palats!! På toaletten visste man inte riktigt om det var pappershanddukar eller vanliga handdukar man torkade sig med hahah det kändes som silke! Hela taket var i guld och det var som ett palats!
Sen åkte vi till några av hennes vänner och kollade in nyrenoveringarna, heelt fantastiska hus. Men kan man så ska man, eller hur? Efter det blev det lunch på golfklubben och sen åkte jag och köpte lite skolgrejer :)
Detta är lite kortfattat om hur de 2 dagarna har varit som nu passerat, imorgon är det orientation i skolan så det ska bli skitkul att träffa alla nya studenter!! yeey!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0