Skolböcker!

Jag och Sandra har kommit fram till att skolböcker är så överdrivet dyra, hon har iof fått schyssta lärare som inte tvingat på henne de dyraste böckerna i butiken, men endå!
De har kommit på ett nytt sätt att tjäna pengar på, det är att märka böckerna med "Glendale Community College" så blir de typ patenterade vilket då betyder att vi nte kan köpa andra än just deras böcker. Även om samma innehåll finns i alla andra böcker.. :/ Vi spenderade nyss 130 dollar för en bok som vi inte ens kan sälja tillbaka för det är en registreringskod på boken som man ska använda online, och bara kan användas av en person. Suck!

Men idag sa en av våra lärare att om man inte har råd att köpa boken, då ska man inte gå i skolan. Väldigt smart sagt, men plånboken kanske inte håller med riktigt ;)

Jajja, nu ska jag sluta klaga haha! Det har varit en underbar dag iaf!

Vi höll tal i speech klassen och jag höll på att darra sönder! :S Hade ingen aning om att jag var så nervös av att tala inför grupp på det sättet... skummt! men det är en träningsgrej så det fixar jag! :)


Vet inte varför jag valde denna bilden, men blogg vill inte ladda upp några bilder så fick kolla bland mina gamla uppladdade ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0