StorstääädOchTeater

Idag har jag storstädat hela lägenheten, kan säga att det behövdes verkligen för när jag stod och skrubbade duschen så var mina fötter helt svarta mot det vita kaklet efter att jag vandrat runder och dammsugat hehe lagom äckligt! Men nu är det rent och fint och det enda jag inte pallar göra idag mest för att det är helt mörkt ute är att gå ut med soppåsen som jag ställde i hallen så länge :P Får göra det påväg till skolan :)

Efter att lägenheten blivit ren var jag tvungen att göra en make-over på mig själv hahah raka benen och skrubbas och silverschampoo och you name it ;) Nu har jag hunnit äta också! Se om jag tar tag i ekonomi uppgiften till på  tordag eller lägger mig och kollar på en film. Vill såå gärna ut och springa en runda och bli av med all min energi, men känns onödigt nu när jag ny-duschad.

Jag har glömt och säga att jag var och kollade på teater i helgen! Den hette "Love Sucks" -A not so romantic comedy of bad manners. Den var så fruktansvärt rolig och heelt underbart underhållande. Den var som en sex version av sex and the city och vänner serierna tillsammans. -kan ju inte bli mer än skitbra eller hur?!
Jag träffade en ljud tekniker som var typ 67 och satt bredvid mig och berättade om alla pjäser han hade jobbat med. En gubbe med erfarenhet och som sett det mesta kan jag säga! :)Jag försökte ta en bild på hela skylten men då hade jag hamnat ute på gatan och förmodligen blivit påkörd haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0