Tea Party At Shaunas House

Jag fick ett sms i morse om jag ville komma på Tea party, och det säger man ju inte nej till så jag skickade iväg ett glatt Yes please till henne. Det slutade med en sms konversation hahah som senare ledde till att jag åkte dit ett par timmar tidigare och hjälpte till att baka upp lite godsaker till partyt. Efter att ha övervägt vad vi  ville ha så blev det scones och choklad sufflè. Sconesen var en baggis att göra men om man inte har gjort chokladen innan så kan det bli lite skummt att följa receptet hahah för man skulle liksom "fold" smeten alltså vika över smeten tills den var väl blandad annars skulle den skära sig..? Och detta skulle man först göra med äggulan och sen med äggvitan seperat för att sen vika ihopa smeten tillsammans...? jajaj det blev skitbra iaf haha!
Shaunas kompis var där från Malibu där hon pluggar på Pepperdine, vilket gjorde att jag blev mer och mer sugen på den skolan! Jag vill gå på Pepperdine!!!

Tea partyt varade tills 10 på kvällen hehe och var en mysig picknick i trädgården :) Vi fick en rundtur i Kathy´s trädgårdsland och lite harpaspelande :P

En heelt underbar dag och tiden bara sprang iväg!
Would you like a cup of tea dear?


Baby citronträd!!


Kathy demosterarar lökarna och pratar om sitt avokadoträd :P


Stretching i solen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0