Hur Vet Man När Det Är För Mycket?

Ja hur vet man det? Hur vet man att man har tagit på sig alldeles för mycket?

Är det när du mår illa varje dag?
Är det när du har konstant näsblod fastän du inte har satt et finger i näsan?
Är det när munnen fylls av blod för du är så stressad av att hinna med allt du sagt du ska göra under dagen?
Är det när du har oförklarlig huvudvärk när inte ens tabletter hjälper?
Är det när du känner du vill sjunka genom jorden varje gång någon säger något?
Är det när du fasar för att svara i telefonen för du vet vad den som ringde kommer att säga?
Är det när du gör saker utan att känna något? Utan att känna lycka, ork, glädje eller annat
Är det när du märker hur alla runtomkring dig blir jobbigare och jobbigare, de leeeetar fel på omgivningen för deras liv är så patetiskt perfekta?

Listan kan bli lång.... Men jag känner allt det där.

Hur ska jag ställa diagnos på mig själv?

Människor omkring mig säger:

Varva ner
Ta hand om dig själv
gör saker du tycker är kul
ta inte på dig så mycket

Mitt svar:
Hur ska jag kunna varva ner när detta är min vardag, jag har vant mig tragiskt nog...

Ta hand om mig själv? men jag vet ju inte hur jag ska göra det, annars hade jag väll inte haft problemet eller hur?

Göra saker jag tycker är kul? men hallå! Jag känner ingenting, ingen gjädje ingenting! Hur ska jag kunna göra något jag tycker är kul när jag är som en jävla zombie??!!

Ta inte på mig så mycket.... Suck! Det är inte jag som tar det på mig, det är andra som slänger det över mig... jag är bara så snäll att jag inte säger ifrån...
"Du ska behandla andra såsom du själv vill bli behandlad"


Tänk om man hade behandlat dom skanörshororna så som dom behandlat andra, Och nej jag bryr mig inte om att ni läser detta... Vakna upp! Ni lever i en fantasivärld, går ni i lågstadiet eller??

En startar konflikter och tror hon ska komma undan med det utan att folk blir sura, alltid är det något! Men nääää lilla stumpan det fuuunkar inte så, du kan inte starta bråk och sen dra dig undan i din lilla borg och vänta på att folk löser det åt dig, barnrumpa!

Den andra Knullar runder som en annan hora, på varje ställe vi har varit på har det varit en ny kille, om det inte är kuken i fittan så är det något annat som rotas runder med! Det enda som skiljer henne från de på industrigatan är att hon täcker över det med fancy kläder mm.

Den tredje känner ingen och vill ingen ny känna.

Menmen... Syns du inte så finns du inte, så är det tydligen här/där nere...Jag började undra ett tag om det var mig eller världen det var fel på... Men det är fan inte jag!

Take care! /M

Snoppkatter & Extrememake

Denna helgen har varit den underbaraste på länge... Efter att jag haft en rörig vecka kändes det så fruktansvärt bra, sååå bra ni förstår  inte!

I fredags så efter att jag hade ridit Lilion så hämtade jag upp johanna och sophie för att shoppa inför mysjulkvällen. Vi letade runt i heeela malmö efter ROSENGÅRD, hur kan man missa?? men vi gav upp letandet och handlade på jägersro istället. Lika trevligt var det, Tom dök också upp där. Han var väldigt julig mohahaha röda bralls också coolt!
Men efter mycket stök och brök när vi var måttligt irriterade på allt och alla så kom vi fram till dörren på lägenheten.

 ÄNTLIGEN!

Vi började pyssla lite grann och inväntade restrerande av folket. Charlie dök upp efter många om och men, ganska tätt på kom Calle och Rille.
Så mycket pysselpyssel, bak, 2 pepparkakshus och vin senare så började allt :

Sexprat, fjärilen(?), horor mm

Hur vi nu kom in på det? haha

Iaf, sen åkte dom hem och jag och Johanna började städa en massa! Kom i säng vääääldigt sent, fotografering dagen efter hehe jag kom i tid och satt i sminket i 2½ timme tror jag. Såg väldigt lustig ut sen haha men det blev bra foton.


Efter att vi var klara åkte jag hem till lägenheten, tittade på en film. sen vid 1 ringer jag till Johanna för att se vart hon tar vägen, för hon hade jobbat och skulle komma hem senare med midda. Magen började ju gnälla så fick efterlysa henne haha
MEN hon hade andra planer än att vara hemma och äta lussesnoppar med mig, hon ville UT! hallå UT? visste hon hur jag såg uut? neeeej!
Men hon gav sig inte fastän jag skickade en bild på mig! haha jaja då var det bara att byta om, och dra sig mot bilen haha

Mazarin blev det,  heeeltrevligt var det! måste festa med Johannas johanna fler gånger, heeelskön brud!

Vi ramlade innanför dörren vid 5 tror jag, då ställde jag mig och lagade mat, för jag fick ju aldrig någon middag av johanna den kon! haha men det uppskattades av oss båda, riktigt nice mat blev det!

Vaknade vid 14 dagen efter haha så badade vi och drog oss in mot malmö. Johanna köpte sin efterlängtade klänning och jag blev heeelkär i en klänning som jag bara måååste ha!!:D
Rille var också med så vi tog en fika, sen skulle jag bedra mig mot Lund. Första dagen på 7eleven wohoo!! såååå kul det var, det är veeerkligen min grej! massa kundkontakt, baka, fixa med hur det ser ut i affären och jaaa åååhh så kuliga människor!!!

Jag slutade vid 24 så det var ganska sent men fastän jag hade parkerat nästan 7 timmar kostade det vara 15 kr !!! hallååå!!?? 15 KR!! svinbilligt!!! var tvungen att ringa och väcka hanna och berätta haha

På vägen hem körde jag inom McD wohooo haha men ingen milkshake hade dom NÄÄÄÄ för dom hade haft strömavbrott!! sååå jävla typiskt! så fick ta en äppeljuice ist... MORR!!

Jaja.. vad är en bal på slottet? =)

Take Care / M
Tomtemor I Höga Skor

image4

L
ång tid sedan... Kan man säga så? haha

Vad har jag gjort på sistonde då?

Jooo.... Jag har börjat rida igen, på en ehrm... Ponny! som heter Lilion. Supersöt! Jag kommer hjälpa dem att släppa ut hästarna så får jag rida och sånt för det en bra deal. Nu har hon gått och kärat ner sig i en frieserhingst på 7 månader som eventuellt kommer hem till henne om nån vecka om allt går som det ska. Han är förkyld just nu för han är nyimporterad från Holland så han måste vänja sig vid det nya klimatet den lille krabaten.

Rubriken handlar om i helgen när jag och Sisen var värdinnor på ett disco i kristianstad, väldigt nice. Men dööönickar till partyfolk!
Jag höll på att somna framför ratten, eller jag gjorde det. Vaknade av att Robin sa "MY!" och bilen var på väg mot motervägskanten.
Sjuuukt läskigt, skrek på Robin att han skulle prata med mig. Det blev att vi pratade om Jordan!

På fredag blir det Julbak wohooo!!!
ska bli sååå trevligt!!
hihi

När jag skulle rida i fredags så när jag höll på att spänna sadelgjorden så drog jag av all kraft jag hade för hästen var tjock haha eller hon spännde ut magen den lille busen, men iaf så drog jag så gled den ur mina händer och upp far dom så jag boxar mig själv på näsan!! såååå ont det gjorde fyfan, blodet sprutade ögonen rann katastrof!!!

just my luck!

Det var väll lite uppdaterad info.

mer kommer!

Ciao /mue

RSS 2.0