Cigg, hjärtklappning och Nils karlsson pyssling...

image2

Skruvad rubrik va? mm men ni ska få höra hur den hänger ihop...

Vaknade av att mamma rusar upp för trappan och in på Sofies rum och skriker att hon har tagit ett paket cigaretter av henne.
Sofie nekar
mamma skriker högre
-II-

Och vi vet alla att det är den lilla råttan som tagit paketet men endå nekar hon... Hon förstår inte att i och med att hon ljuger som en jag-vet-inte-vad så är det ingen som tror henne oavsett om hon skulle tala sanning i ett annat sammanhang... Ärlighet vara längst.
"Sanningen svider för stunden men vara i längden"

menemen...

Dagen löper vidare med intensivt barnkalas, 12 sjuåringar under ett och samma tak, KNAS!
pennan i flaskan och fiskedamm m.m m.m....

15:31 vara alla ungar ute ur huset. skööönt! hehe

Sen städade vi undan och pysslade lite med hennes paketer, riktigt fina paketer fick hon.

sen bar det av till johanna en stund och gjorde min svenska uppsatts. om Nils karlsson pyssling. Är ganska nöjd men den blev för kort. men jaja det kan kvitta!
spelade yatzy en runda och hem igen:)

Målade 2 tavlor eller jaa kladdad lite på ett papper haha och målade en ask och gjorde ett armband.

efter en dusch så ligger jag här i sängen och ska nanna:) fick en jätteläskig hjärtklappning nyss:S

upp tidigt imorgon usch!

Dagens citat "När nöden är som störst är hjälpen som närmast"

God natt!

Ciao

Hur länge orkar man inte bry sig?

image1
Alla normala människor vet om att man blir bedd om att städa toaletten så innebär det bla: Vasken, toalettstolen, duschen, spegeln mm.
Men inte Sofie! Näää för hon går in, tar fönsterputts (varför?) och sprutar i vasken och torkar av, går in och sätter sin feta röv framför datorn igen till alla väntande vänner på msn och lunarstorm.
Inspektorn My kommer in på toaletten för att se om uppgiften skötts korrekt (observera att detta är ytterst ovanligt!!!) och som jag trodde så var det inte gjort, jag får utbrott på henne och hon smyger in på toaletten och gör vad-fan-vet-jag. Jag går in på rummet rasande över att hon aldrig hjälper till utan hon vet mycket väl om att om hon bara gör lite av det jag bett henne om så kommer jag störa mig på det och tillslut fullfölja det själv (SOM VANLIGT). Det är som att hon har satt det i system, ååååhhhh slå henne!!!!
Och inte nog med det så lägger sig Robban i som vanligt när det gäller henne, och SKYDDAR henne! hallå?? varför!??
om hon gör ett fel får hon väll stå för det, inte svansa runt sin farsa! Men nä, JAG får skiten IGEN!

Okar inte mer... flyttar!

Menmen... den var det släktkalas för Matilda har fyllt 7 år. Det var trevligt, kakor och grejer! Mormor och Leif är så söta, nu i och med att jag har fått körkortet så hade dom gått och köpte en liten present till mig!
En liten berlock - en liten bil! hihi

Vid halvfyra åkte jag till jobbet och började med ett avreagerande samtal med Johanna sen in på jobbet. Fruktansvärt mycket att göra och jag ställde till det lite, fick tydligen 6 felbeställningar, vet inte varför jag tycker jag snappade upp allt som de sa men nä tydligen inte då nej...
Men det gick endå ganska bra, är fortfarande helt seg med alla matsorter och alla dessa pizzor shiiit att det ens finns så många! och olika priser, kan dom inte bara kosta samma eller jaa typ.

Jag snubblade över min sko och trillade över golvet i köket på jobbet och slog i knät, alltså det gjorde inte ont när det hände blev bara chockad men nu i efterhand så är det ganska jobbigt att gå i trappor och usch att böja benet är en hel vetenskap!

Åkte hem efter jobbet och duschade sen till Kalle, där var Johanna, sophie och tobias heter han så? haha De tittade iaf på matchen hahahaha piiiiinsaaaamt sverige! Själv låg man och läste Slitz i sängen haha
Vi körde en runda "med andra ord!" sen åkte jag hem...

Dramaqueenen har tydligen bett om ursäkt men bara till Johanna. Får väll hoppas hon fattar att jag och Sophie också vill ha varsin ursäkt men jag orkar inte ens dividera om det... det får bli som det blir!

En kille i min klass ser ut som lilla B i alfabetet alltså såhär "b" haha snygg hållning ;) eller iiinte!

Imorgon blir det barnkalas, 14 ungar kommer hit! fyfan... Nove kommer hit och håller redan på dem medans jag sover mohahaha!

Nä nu ska jag nanna... är helt utmattad!

Hör & Störs Ciao!

Spela spel - En fredag?

Jaa för det kan man!

Och såå kul vi hade det, fast först jobbade jag.
Så slutade jag kl 19:00, tog UMA och körde till Johanna där jag hade en Johanna och en Sophie som väntade på mig. hihi

Vi började med "med andra ord" sååå kul hahah snacka om att man fick tänka efter på vissa ord haha men det läste sig till slut, vi spelade det 3 omgångar och Johanna vann alla 3 haha! Danne var också med och spelade men inte mycket klokare var han fast han är massa år äldre än oss haha

Orden blev tråkiga så vi piffade upp det med Scharader, hahaha s
ååå kul!! Hur gör man askungen? jooo som mig! jag är bäst på scharader! iaf på att gissa, de mest knepiga orden som kåldolmar, rumpstek, långben, gubbröra haha you name it!

Imorgon är det jobb igen, mellan 16-21... rätt kul är det endå hehe men 20 saker att göra på en och samma gång, tar på en vill jag lova! Ta emot kunder, beställningar, svara telefon, servera gästerna som sitter på resturangen, ta emot och ge tillbaka pengar oooch vara trevlig på samma gång. Det är svårt!

Nu väntar jag på Att Jordan ska ringa och säga godnatt... fast han spelar väll nu. men tjaa.. vi får se senare! =)

Nu ska jag gå och tvätta av sminket hehe känner det börjar smälta in i huden hehe

Godnatt, Ciao / Myysan                                                

Heej=)

Vad trevligt att just DU ville komma in i värmen här och läsa vad jag har att skriva om dagarna, Underbart!

Var ska vi börja?

Jag har fått körkort, fick det nu den 6/11 så akta er haha för jag kör fortfarande som en "ovan förare" som de fint namngett det.
Igår när jag skulle köra till Trelleborg från Johanna så höll jag på att köra av vägen eller jag gjorde det faktiskt tragiskt nog haha meeen jag har lärt mig att det är ingen bra ide att försöka ställa in navigatorn samtidigt som man kör i en kurva för då hamnar man utanför!

Har ni sett filmen "solstorm"?
Heelt sjukt konstig, eller den är inte konstig så utan man blir bara illa behörd när man ser den. Att det verkligen kan vara så, att man kan bli så hjärntvättad att man jaaa.. se den! det går inte att förklara haha

Igår såg vi på "this is England"... Också en sjukt konstig film! Men den var bra, slutet var kanske skumt men så brukar det vara i filmer nuförtiden. Fantasin tar liksom slut så försöker de avrunda det lite snyggt men så blir det pannkaka av det!

Igår morse var jag och tittade på det stallet jag ska börja jobba i, mysigt litet stall med mycket historia. Hästarna hon hade kom från en person som inte riktigt vet hur man ska hålla hand om en häst utan tog ut sin ilska på 3 stackars djur. De har inte haft det lätt men nu har dom det bra, och jag fick en speciell häst att ha huvudansvaret på. En liten brun sak, D-ponny tror jag hon är. Så söt!
Men att man ens kan få de tankaran att slå något som inte kan försvara sig, vad är det?
Sjuka människor!

Vi har lite onödiga intriger i våran "vänskapskrets" här i vellinge haha katastrof, en dramaqueen som har ställt till det!
Fruktansvärt patetiskt att ens starta en sådan här sak, jag och 2 andra tjejer har blivit falskt skyldiga till något vi är vääääldigt oskyldiga till. Snacka om att inte ha något bättre för sig än att snacka en massa skit bakom ryggen på en, om det är ett problem KOM då till oss/mig... meen näää det är roligare att snacka skit och spekulera i saker som inte existerar. ska bli så fruktansvärt kul när det kommer fram vem det är, hon kommer känna sig så jävla dum att hon anklagade oss då!
Då kommer hon säkert krypande tillbaka men vet du vad, då säger vi bara "FUCK YOU"!

Jag har ett problem... Min kanins vattenflaska fryser till is nu när det är så kallt, är det någon som vet hur jag ska göra för att den inte ska göra det? =)

Problem nr 2... Jag är kär! fast det är igentligen inget problem, det är kul! fruktansvärt kul, men problemet är att han bor på andra sidan atlanten! ooooch att flygbiljetterna dit kostar ca 7000:-. Jag får hitta en sponsor haha Jag hade pengar att åka dit för men sen så kom telefonräkningen som jag hade ringt till honom för.... eeeehhh jag kan inte ens berätta vad den låg på! det är hemskt! men på 2 månader har jag ringt för lika mycket som en biljett till honom kostar så haaalllåååå!!
Hur får man ekonomin att gå runt??

nu får jag spara saker att skriva om...

Ciao / My


RSS 2.0