Rösta på mig!!

Rösta på mig som streetmodell i Malmö!!
http://www.streetmodel.se/vote.asp?clr=3&ConId=18rösta

Dagissnor, ny info..

Jag ska rätta den informationen om ögonsfransförlängningen, eller inte rätta men tillägga information. Tillverkarna rekomenderar inte längre än 4-5 veckor. Tvätta ögonen med kallt vatten, gnugga inte eller använd oljebaserat remover. De skall lufttorkas.
Nu vet ni det!

I helgen passade jag Thea, det började i fredags innan jag skulle ut och festa. Hon var jättehostig och snorig.
Usch festa yeeee... Det började på Johannas resturang, vi träffades där, tog en drink.. Allt var nice och trevligt!
Åkte vidare med en taxi till B&B.
Förfestade där lite med tequila och drinkar...
Då kände jag att det hade slatt på ganska regält, men vi tog en taxi vidare till Chokladfabriken där vi skakade rumpa och hade kuligt, Så gick jag till baren och skulle beställa men blev istället bjuden på en tequilashot. Efter det minns jag inte mer....

Men 1300:- i taxiböter för nerspydd taxi + att jag hade spytt ner mig själv och chokladfabriken... Är nog inte välkomen dit mer... Puhh!

Men det är så jävla typiskt, jag är ALDRIG ute och festar! Jag är så ordentlig och jobbar hela tiden - vaaarje helg! Men när man väl ska unna sig en kväll ute så blir det så jävla fel!
Sjukt tråkigt!

JAg vaknade i min säng iaf, bredvid Johanna.

I lördags åkte jag till Thea, och började passningen. Allt gick jättebra och hon har blivit sååå stor!! Värsta lockiga håret och hon pratar lite också, ganska obegripligt men endå!
Jag hatar Byggare Bob nu bara så alla vet! haha Jag kan till och med den låten nu hahha, när min syrra var liten var det bara Molly mus som gällde.
Men alla har väll sin favorit... =)
Nove och jag satt och tittade på Melodifestivalen på tv,  heeelt klart rätt låtar som vann! Och shiiit vad snygg Linda är!!!

Sov med Thea under natten med hennes snörvlande och hostande, och när jag åkte hem sen kände jag att jag skulle få skiten med mig hem!

Nove kom och hämtade mig från Thea och sen lämnade jag och UMA honom för han skulle på dop.

Jag bestämde att nu var det dags för min första städning av UMA, jag köpte den i typ augusti eller något sånt haha och har inte städat den alls!
Men åkte till mormor och städade den för det ha gratis bilstädning där de bor, så efter att jag hade städat den så gick jag upp till Mormor och leif och chillade film med dom, Leif insisterade på att laga mat till mig haha så det blev pyttipanna, stekt ägg, rödbetor och tillbehör! Heelnice! haha

Fick med mig en hel påse godis också som de hade fått på festen de var på i fredags, men jag gav nästan allt till Robin för jag gillar inte allt för mycket.
Det var faktiskt riktigt mysigt hos mormor... måste vara där oftare!

Nu har jag bestämt frisyr! Ska bara tjäna ihop pengarna jag skulle ha betalt frisören med, meeen de gick till taxiböter! SURT!!

Imorgon åker Jordan till Dubai, jag vill också åka dit! Har sett bilder därifrån, såå himmla fint! Jag kommer ihåg när han berättade att de hade blivit tillfrågade att åka dit med bandet, han var helt i glad haha men vem hade inte varit det!?
Usch jag saknar honom helt mycket, var längesen han ringde. telefonkorten funkar tydligen inte i Australien.
Men men... Får se honom om 25 dagar!! =)

Nu kommer snart en mäklare hit och ska fotografera huset, jag blev helt chockad när jag hörde priset på huset!
5 miljoner!!!
fast jag har iiinegn aning om hur mycket ett hus kostar så det kanske är så att det blir sålt fort, vem vet?
Det var tydligen värderat till 5,9 milj. Var kommer 9:an från liksom?? haha jaja.. mäklare...

Nu ska jag återvända till rummet, med min förkylda huvud/tandvärkskropp!

Vi Hörs, take care! Ciao


RSS 2.0