Lite uppdateringar

Nu har jag och Sandra bott i Glendale i ca en vecka.

Jag kanske ska ta detta lite fran borjan da det har gatt en vecka och mycket hander pa kort tid hehe


Det borjade med mitt flyg haha!

Jag lamnade sverige for 2 veckor sedan, Jag och min bror tog taget over till kopenhamn och dar lamnade jag honom for att paborja min 3 dagar langa resa jag hade framfor mig.
Flyget lamnade kopenhamn for att mellanlanda pa island, ett land som jag valdigt garna hade velat besoka. Inte nog med att jag satt bredvid 2 sjukt trevliga islandska tjejer som gav mig en guidad tur sa fort vi kom innanfor granserna till island haha!De visade mig den bla lagunen, ett klimat som sag ut som om vi var pa manen hah! Allt var bara sten, jag skamtar inte, det var en stenyta over hela staden vi flog in over!
Den brunhariga tjejen var sa gullig haha hon tog ett pappaer och skrev ner alla sina kontaktuppgifter och ville absoult att vi skulle halla kontakten haha!

Nar jag kom in pa flygplatsen pa island, som for ovrigt var den minsta jag har sett. Sa skulle jag besoka toaletten... Jag skrattade sa mycket at skylten till toan, att folk tittade pa mig som om jag stord eller nagot haha


men helt seriost, tar du bort R et sa forstar du vad jag laste forst haha!!

Wellwell, jag lamnade Island och flog vidare till New york- newark airport. Darefter tog jag en shuttle bus till La Guardia airport som ligger ca 2 timmar bort dryyyygt. Sen overnattade jag pa flygplatsen haha och dar insag jag att jag hade tappat min ipod pa islandsflyget.... Yippie!!
Men efter en natt pa flygplatsen sa begav jag mig fran new york LaGuardia till Miami airport som for ovrigt heter Hollywood international? hehe
Dar bytade jag flyg till LAX!

Efter 3 dagar sa var jag antligen framme i Kalifornien!
Galet!!


Sandra motte mig pa flygplatsen da hon hade landat en dag innan mig, hon hade tydligen bott i varsta gettot utan att veta om det haha! Sa glad att hon overlevde! Eftersom jag landade pa natten var det inte mycket att gora, sa vi tog oss till south pasadena som en gamal van till mig bor. Hade snackat med honom nagra dagar innan och fatt reda pa att han bodde i narheten och hade 2 soffor att erbjuda och som betalning fick han Oboy och marabou choklad haha! Har nog aldrig tyraffat en manniska som blivit sa glad for Oboy haha! sa gullig!

Men en lang och dyr taxiresa senare sa hamnade vi dar, ett sjukt mysigt hus med en underbar uteplats som man kunde sitta ute och chilla pa kvallarna.


Har ar sandra som intagit possition i soffan :)

Första dagen!

Idag är det dags för introduktions dagen, den börjar kl 9 och slutar 16:00.
Antar att vi kommer att gå igenom allt mellan himmel och jord haha! Men jag blev så glad igår för jag fick en telefon, jag kan ringa och smsa hur mycket jag vill till alla nät i usa OCH ALLA i sverige ;) de ni!

Efter skolan ska vi kolla på 2 lägenheter i Glendale, och ringa till 3 till.

Jag får skriva mer sen när vi kommer hem eller så så jag kan lägga till lite bilder, alltid mycket roligare! =)Framme!!!

Nu är vi äntligen framme i Amerika!!!
Efter 3 dagars resa ligger man nu under solen och steker.. eller inte haha! Det är iof sjukt varmt och fint väder men vi har såå mycket att göra med att försöka fixa lägenhet osv.

Idag ska jag iväg  och fixa en mobil iaf! Yeey!!

Skriver mer sen!!

ClownFestival på folkets park!


En förebild haha!
Dont bite me tiger ;)

Stackars hästen :P
En helt underbar dag med min familj på folkets park!!
Kameler, picknick och ansiktsmålning!!

En Vecka Med Senja =)

Jag hade min underbara vän Senja här en hel vecka, jag har inte sett henne på ett helt år!! Vi var Au Pairer på samma ställe och blev helt fantastiska vänner.
Så då passade jag också på att fylla år heheVi kramades i kramkvadraten på Malmö C


Vi gick på brunch hos Anna karin, på bilden är Elin, jag, Robin, Vicky =)Jag fick äran att skära upp tårtan som Rebecka hade bakat, så underbart god!!


Sen bar det hemåt, så öppnade jag en present från Sisen =)


Korvgrillning stod på menyn och jag gick loss med grill-vad det nu är... haha!
Middagen är serverad!!!!


Sen har jag inte fått fler bilder av Senja haha! Så kanske kommer mera :)

Underbar inställning=)

Det fick jag höra att jag har idag haha!

Men saken är den att jag har lärt mig att hur det än går så löser sig saker på ett eller annat sätt!
Jag har en underbar familj som ställer upp i vått och torrt!En bror som är den bästa man kan ha!En mamma som ställer upp oavsett vad!
Den bästa och sötaste lillasystern någonsin!

Jag ska åka till Kalifornien om mindre än en vecka och fullfölja en dröm!Kan man ha annat än en bra inställning?

Jag ser det som såhär, skratta eller gråta. Och gråter man/är arg så använder man fler muskler i ansiktet än om man skulle varit glad. Alltså är det en överansträngning i ansiktet och det resulterar till både huvudvärk och tidig åldring.

haha så hallåå?!
Varför är inte fler människor glada? =)

Okej whatever =)

Jag har varit super nojig över mitt visum nu i 2 veckor för ALLA har fått det utom jag...

MEN igår  fick jag hem en postavi, gick till posten och hämtade något jag var säker på¨skulle vara en grej till min kamera...

Men kommer ut med mitt VISUM½!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0