Just one of those beachyyy kind of days!

Idag har jag legat på Hermosa Beach hela förmiddagen och bara myst. Det är en sån fantastisk känsla när solen bara bränner på ens kropp, det bara känns som sommar! Mitt internet klyddade lite så hela mitt inlägg försvann, hatar när sånt häner! Speciellt när man har skrivit jättemycket...
Oh well! På fredag ska jag ha suchi lunch med en gammal vän från Altadena, har inte sets på megalänge så det ska bli jättekul. Och på torsdag ska jag äntligen få träffa min Mariam, har inte sett henne sen innan sommaren. Har saknat henne som bara den!

Imorgon är det skola igen, men min psykologi är inställd så jag slipper gå upp typ 5 på morgonen så det är jätteskönt :) yeeey!!
Dålig uppdatering pga flytt!

Vi håller på att flytta runder en massa nu under de första 2 veckorna, men snart får vi inträde till vårat hus igen!! Cant wait!!

Men jag har märkt en märklig sak, vi bodde i ett fett hus - mansion, hela helgen. Med megastor pool med en grotta och vattenfall, jaccuzzi, basketbollplan, utomhusbio, you name it! Jag fick bo i ett jättefint poolhus - inte sånt med klor och grejer haah utan som ett eget litet hus! Det var en helt underbar upplevelse som jag sent kommer glömma.
Däremot flyttade vi ut igår och flyttade in i en 3 bed´s lägenhet, den är som en svensk 5a skulle jag tippa på för här är andra "rum" som man inte räknar som rum. Ganska litet kök osv, och det känns mycket mer hemma i denna lägenheten än i det stora huset. Fråga mig inte varför men det är väll kanske för att det känns FÖR stort? man vet liksom inte riktigt vart man ska ta vägen eller så. Men nu ska man inte vara sån. tänkte bara dela med mig lite haha! :)

Men som sagt så är det dålig uppdatering pga vi flyttar runder lite nu i 2 veckor, innan vårat hus blir ledigt.Redondo Beach, Mitt Nya Hem!

Nu har jag kommit tillbaka till Usa och efter en lååååång resa på ca 17 timmar är man ganska mör i kroppen och knoppen för den delen haha!
Denna gången bor jag i Redondo Beach som är en av de finare stränderna i Cali. :P Jag känner mig verkligen lyckat lottad som har fått äran att bo här, så vackert och så underbart!
Redan första dagen så kom några kära vänner ner till Redondo och överraskade mig med en picknick på stranden, lite fotande med livvakterna och en inbjudan till Taco tuesday med grannen Ridge och hans vänner. En helt underbar första dag!
Andra dagen åkte jag på sightseeing med Sofi, vi åkte till Donald Trumps golfklubb som var ett heeeelt palats!! På toaletten visste man inte riktigt om det var pappershanddukar eller vanliga handdukar man torkade sig med hahah det kändes som silke! Hela taket var i guld och det var som ett palats!
Sen åkte vi till några av hennes vänner och kollade in nyrenoveringarna, heelt fantastiska hus. Men kan man så ska man, eller hur? Efter det blev det lunch på golfklubben och sen åkte jag och köpte lite skolgrejer :)
Detta är lite kortfattat om hur de 2 dagarna har varit som nu passerat, imorgon är det orientation i skolan så det ska bli skitkul att träffa alla nya studenter!! yeey!
Till mitt lilla hjärta

Till min älskade dotter My!!!!
så underbart det har varit att ha dig hemma här hos mig
jag kommer att sakna dig så mycket och det kommer att kännas så tomt utan dig och ledsen är jag ju att du åker
men bara du själv vill och är lycklig och finner ut vad du ska göra i ditt liv så är jag lycklig för din skull du vet att jag och dina syskon alltid finns här för dig och vi älskar dig så mycket mitt lilla hjärta pussar och kramar hör av dig när du kommer fram så jag kan känna mig lugn pussar och kramar
från din lilla Mamma

Älskar dig My <3

ha det bra i amerika my och vi kommer att sakna dig jätte mycket hoppas du kommer nästa år puss/kram din lillasyster Matilda <3<3<3<3<3


RSS 2.0