Glendale - Vacker stad i Mitten!

Här där jag bor i Glendale, CA bor man i LA, men endå i utkanten av staden. Jag älskar att ha valmöjligheten att åka till Hollywood, Downtown, Santa Monica eller vart jag vill utan att behöva bo mitt i smeten. Visst, det kanske är drömmen för vissa - att bo mitt i smeten på Sunset blvd med ljusen och festerna. Men för mig hade det stört mina studier alldeles för mycket och jag hade inte kunnat uppfylla mina drömmar att en dag vara färdigutbildad med toppbetyg och ett högavlönat jobb eller till och med eget företag.

"Jag ska bli som Samantha i sex and the city" - Jag i gymnasiet!

Nu kan man tänka, Oj, jag vill bli ett sexfrek. Men är man lite smartare och tänker snäppet längre så vet man om att hon har ett eget marknadsföringsföretag och är en mycket framgångsrik kvinna!


Sommarkänslor!


Sommar i Januari gör att jag vill gå i klänning varje dag!


Armband som lämnar solmärken efter sig känns helt fantastiskt bra när man tänker på snön i Sverige :P


Läderbruna skärp som snart kommer matcha ett par solbrända ben! :)


MysPys Med ÄppLepaj eller ÄppElpaj Om Man Är Från Sthlm!

Markus Aka Pannkaksmannen var här i helgen, och då var det verkligen hela helgen haha! Han kom i fredags, men gick inte förens för en stund sedan.
hehe jag fick frukost på sängen i morse - Äpplepaj med vaniljglass och kaffe!
Fast han är lite knäpp för han säger ÄppELpaj istället för ÄppLEpaj.
Jag har iof kommit på att han inte är så knäpp, ett finare ord är att han bara är charmig !

Jag tog foto mellan mina ben haha så han tittade lite skummt på mig, fast han är söt endå! :P


Nu ska jag göra läxor tror jag =)

CIS - Lite efter ?

Jag fick ett email igår från CIS som jag sökte skola genom som det stod
- "Nu är det dags att skicka in din ansökan till Glendale Community College"

Kan ju meddela att den skickade jag in för ett ¨år sedan och är inne på min 3e termin! haha!Choklad Pizza!!!

Igår mötte jag upp Markus i Hollywood för att träffa några av hans vänner från MI, vårat mål var att försöka skapa en chokladpizza. Så till Trader Joes´s gick 4 exhalterade människor för att hitta så mycket cholkad vi bara kunde - i princip haha!
Det var iof ganska lätt, men det enda vi inte kunde få fingrarna över var Nutella haha, men det fick bli peanutbutter cups som vi smälte ist.
Kan ju säga att det var FETT NICE!! Jag hade på mig en vit klänning, vilket resulterade i att jag var i en ständig kamp med att försöka att undvika bruna fläckar på den haha! :)

Efter att vi hade käkat denna underbara måltid hemma hos Malin, Molle och... ja sista namnet minns jag inte :/ Men Bali hette Malins kille iaf! En kille som också var den sista jag hälsade på glömmer jag... jaja! Bättre lycka nästa gång :) När vi hade lämnat dem så gick jag och Markus in i en sexshop hahah sjukt ball! Dom som jobbade där blev ganska så snabbt våra nya vänner och kanske eventuellt min framtida kollega..? Hon skulle höra av sig nästa vecka med en ide som jag la fram som hon hade funderat länge på hehe wohoo!Mariah B-Day! Steel Panther at House of Blues

Det var Mariahs födelsedag, så hennes fästman Nick och hennes styvmamma drog ihop en födelsedagsfest för henne på House Of Blues. Efter mycket fuffel med att hon inte skulle få veta något så fick vi ihop ett riktigt bra kalas som slutade med att vi tittade på Steel Panther. Jag träffade producenten för FAMILY GUY!!! Så fett!! Han snubben med Mohak(?) från Glee var också där, tillsammans med sångaren från Nickelback - vilket var ganska så ascoolt om jag får säga det själv!!

Mot slutet av kvällen drogs jag, Mariah och Robyn in i ett litet rum med 3 andra personer för att vara med i deras orgie... vi tog vårat pick och pack och drog gaaaanska så snabbt där i från hahah!! Så Sjukt!
Födelsedagsbarnet och jag :)


Mariah och sångaren i Nickelback!!!
Steel Panther drog upp den kvinnliga publiken hahah!

Strike a Pose!


Mariah & Nick :)

Galen frånvaro

Kan ju börja med att tacka alla som troget läser min blogg dagligen fast det inte är någon vidare läsning för tillfället...

Men har fått den skumma äran att vara avlastningsplats till missbrukare och konstiga människor.

Jag lovar att skriva meeeega mycket imorgon!!!


Existerar Prinsen På Den Vita Springaren?

Gammal som ung tänker man på Prinsen som ska komma och rädda en med en vit hingst efter års av väntan, längtan och allt vad det nu kan vara. Jag kan ju säga att den drömmen är fortfarande vid liv och väntar, väntar och väntar. Tyvärr kan jag ju säga att kärleken i världen är ganska dödsdömd och det finns inte så mycket kvar av den.
Satt och tittade på en Disneyfilm som hade de värsta klicheérna man kan tänka sig när det gäller det "forntida" men ack så underbara sättet att se på kärlek. Så sa dem något som jag har fastnat vid och som jag har tänkt på om och om igen...
"varför ska allt vara så invecklat, det är ju inte så svårt igentligen?"
Jag kan ju säga att jag försöker hålla mig till filosofin att det är inte svårare än vad man gör det till!

Med alla dessa "djupa" tankar ska jag avsluta med något jättegulligt som hände igår =)

Jag fick en påse med Gelé hjärtan och choklad, inte svårt alls, men något som landade rakt in i hjärtat. Det var iof pga från vem det var ifrån.
-Jag blev iaf jätteglad :)

NATURHISTORISKA MUSEET!

Jag har börjat skolan igen, och idag var andra dagen av min vinter termin. Dag nr 1 varade i ca 10 min varav det var min lärares fru som kom in och lämnade våran kursbeskrivning hade upprop och svarade på frågor.
Dag nr 2, vilket var idag - varade ungeför lika länge då våran lektion var inställd. hehe Så det var bara att traska hem igen, men tur var väll det för där väntade en varm säng med ett varmt innehåll! :)

Vid halv 13 tiden bestämde jag mig för att det var en för fin dag att bara sitta och uggla, så jag googlade fram adressen till Naturhistoriska museet - så jag tog mitt pick och pack och åkte dit!

Air & Space Museeum


När jag sedan skulle ta bussen hem så står jag och väntar bredvid denna bussen :/ fångar på gatan!


RSS 2.0