Great News - Wonderwoman Is On Her Way!

Igårkväll åkte jag ner till Hollywood för att möta upp Markus på en kvällsfika. Det var ett himla ståhej med filmkamror, wonderwoman och hennes stuntbrud haha och hela gatan utanför MI var avstängd - Hollywood blvd. efttersom att jag inte har bil i vanliga fall så var det en spännande erfarenhet inte att parkera på Kodak Theatre, MEN att hitta ut haha! Jag gick runt som en förvirrad höna och letade efter utgången, och till slut hittade jag en vakt som fick escortera mig up på Highland ave. hahah! Så kul!

Väl ute så såg jag när dom spelade in en Wonderwoman scene, inget jättespeciellt då det bara var en när hon sprang på en gata haha! Men det var kul när Markus kom och vi upptäckte att hon hade en stuntbrud som var med och sprang :P

En stund senare gick vi runt och blev förföljda av en man som helt plötsligt började sjunga hahaha! På Starbucks var kvinnornas badrum ur funktion - men megasuperduperkissig som jag var trottsade jag detta och gick in på killarnas, där jag till min stora lycka (Not) hittade pubishår på sitsen för att senare mötas av en kille i dörren. oojaaa!! Markus skulle minsann inte kissa på starbucks så han gick in på skolan :P Mohahaha! fast där får inte jag vara, så fick sitta snällt och höra på vaktens motorcykelinköp :P

Men det var en jättemysig kväll och nu sitter jag och ska iväg till skolan... alltid lika kul att vakna kl 5:30 !! wohoo!


Bjuder på denna bilden av Bowie, alltså jag har inte bestämt mig om han är söt eller inte... Liknar en liten Gremlins :P

Veckor Av Läxhögar

När jag först åkte till USA för att studera tänkte jag att detta skulle bli rena barnleken och det skulle minsann inte vara några problem att klara skolan här, man har ju hört mycket om de olika skolsystemen mellan sverige och usa. Men väl inne på 3e terminen så gör man inte annat än att dyka i böckerna, rena barnleken har omvandlats till svårigheter och problem - men det är ju till för att lösas eller hur ;)
Jag har prov i teater imorgon som är en del av min general education, sååå tråkigt. Alltså förlåt till er som älskar teater, men jag tycker det är pest och pina och finner inte det minsta nöje i att läsa om "center stage" etc. Oh well, jag kanske kommer ha användning för det i framtiden, vem vet? ;)
Fick tillbaka min engelska uppsatts, B plus. Inget A, men det fixar jag nästa gång istället! Man har ju trots allt blivit en betygs pundare! Jag älskar att se ett stort A på pappret, det gör en så stolt och lycklig!  haha!

Jag passar hundarna Buster och Bowie igen som jag även hade under julen, det är mysigt att ha lite omväxling i vardagen och lite liv i luckan haha!
Så har haft Markus aka Pannkaksmannen på middagsbesök, och klädde mig i Annie´s finfina förkläde!! Sånt vill jag också haaa!!! Jag verkligen älskar hennes lägenhet, allt är så gulligull typ!!!


Nytt Pennskrin!!!Jag vet inte om det blev stulet, borttappat eller vart det har försvunnit men nu har jag ett nytt pennskrin!!
HELLO KITTY!!!!!!!!!!!

Och i mitt Hello Kitty pennskrin så ligger en Hello Kitty penna och lite annat smått och gott :P
Man måste ha bra tillbehör för att kunna plugga ordentligt =)

SUPERMÅNEEEE!!

Ikväll kommer det vara en supermåne, vilket jag vet att svenskarna redan har upplevt... mm jag vet vi är lite sena här i Cali, meeen så är det.
Jag är lite nojjig över att det kommer bli en bävning nu pga månen eftersom det sägs att månen påverkar många naturkatastrofer, dock framför allt tidvattnet.
Men tydligen är månen som en magnet jäntemot plattorna på jorden. *rysningar*

Dom säger att det är stor chans att det blir regn ikväll men jag och pannkaksmannen ska endå ut och leta efter plättar i himmeln att se månen på :P tihii!!


ÄNTLIGEN

Måste bara skrika ut min lycka!! VI HAR FÅTT INTERNET!!!!!!!!!!!!!!!!


Mitt Nya Hem, Pepperdine HEART San Diego State och Dirty Thoughts

Jag har flyttat haha! Eller det känns så i alla fall! Biblioteket är min nya vän!

Fast nu har jag varit i skolan sen kl 10 i morse, och det enda jag har hunnit äta är 4 oreo cookies, 2 kaffe och 2 "typ Mer". Känner hur energinivån bara sjunker ju mer skolarbete jag skriver, men det går bra, jag måste få bra betyg!! Sitter och snikar in på olika Universitets sidor och är lite intresserad av Pepperdine, har hört att deras business pogram är superbra MEN att Jesus springer runt campus varje dag då det är en kristen skola. Den ligger i Malibu -precis vid stranden och är en vacker skola.

Men är fortfarande på funderingsvägar för vill gärna åka dit och titta på den innan jag bestämmer mig! heheh Jag som har varit sååå såld på att gå på San Diego State University sitter nu och är otrogen i mina tankar... Än finns det tid att bestämma sig! :)eller

Biblioteket

Just nu sitter jag i biblioteket på skolan och ska igentligen plugga, men jag är så trott så jag vet inte var jag ska ta vägen... mår illa! Bläää!
Funderar på att ta pick och pack och gå hem igen. Men det är helt kyligt ute hahah Dagens I-landsproblem för tusan!

Jag fick A på min ekonomi, men det var några saker jag skulle skriva om så skulle jag få full poäng. Allt handlar om hur många poäng man har på prov och arbeten och lite om något annat.
Du får ett visst antal poäng för ditt prov, närvaro osv. sen kan du få fråndrag för att du inte var på lektionen eller kom försent, vilket i sin tur påverkar det slutgiltliga poängen och även betyget. Så du kan ha fått A på alla prov, men dålig närvaro så då dras du ner till ett B eller kanske till och med ett C. Oh well!Ibland blir jag så arg på denna bloggsidan för det inte går att ladda upp bilder.....

As Long As You Do Not Touch!

Varje Lördag så har dom Farmer market på The Americana i Glendale, där dom säljer närproducerade produkter och massa kul. Idag gick jag och sandra till Jamba juice och så ville jag ta foto med ponny hästarna :P Så jag frågade snällt tjejerna om det var okej, men så sa hon "as long as you don´t touch them" och det första jag tänkte var "jävla snorunge, jag har hållt på med hästar sen långt innan du ens var född"
men jag satte mig snällt utanför stakete och var lika lycklig endå :P

Jag fattar inte, dom binder fast ungarna på hästarna med bälte i sadeln PLUS skippar hjälm!!! IDIOTER det är fan Häst 101 att aldrig binda fast en unge eller någon annan för den delen i på en häst. Och hjälm, kom igen... det är ungar som sitter där!
Så har dom mage att ta 12 dollar för att gå fram och tillbaka typ 5 meter...
CRACKED NAILS!

Katy Perry har kommit ut med ett asfett nagellack som jag och sandra la vantarna på igår, det är sååå coolt!
Man lägger en basfärg i valfri färg sen tar man CRACKLE nagellacket och målar ovanpå så när det torkar så blir det som sprickor i färgen :P


Pretty Little Liars

Måste bara rekomendera denna serien som vi blivit heeelt galna i - Pretty Little Liars
Den är en serie som är lite over the top hhaha! Men vi älskar den!
Se den, Älskar den och Känn spänningen i den!!
Jag lider av exrem tidsbrist med min blogg, men det är pga skolan. Har mega mycket att göra och har suttit klistrad i biblioteket och läst in läxor och skrivit arbeten!
Minns inte ens sist jag pratade med min mamma! Gosh!!

Nu ska jag fortsatta läsa.... Ciao!

Määäärk ooord haha :)

Jag fick en kommentar av någon som påpekade att jag sa att granatäpple var tranbär - My Mistake ;)
Bor man i utlandet för länge så glömmer man tragiskt nog de svenska orden eftersom man inte använder de så ofta hehe men men :) Tack "Jojjo" ;)


RSS 2.0