Veckor Av Läxhögar

När jag först åkte till USA för att studera tänkte jag att detta skulle bli rena barnleken och det skulle minsann inte vara några problem att klara skolan här, man har ju hört mycket om de olika skolsystemen mellan sverige och usa. Men väl inne på 3e terminen så gör man inte annat än att dyka i böckerna, rena barnleken har omvandlats till svårigheter och problem - men det är ju till för att lösas eller hur ;)
Jag har prov i teater imorgon som är en del av min general education, sååå tråkigt. Alltså förlåt till er som älskar teater, men jag tycker det är pest och pina och finner inte det minsta nöje i att läsa om "center stage" etc. Oh well, jag kanske kommer ha användning för det i framtiden, vem vet? ;)
Fick tillbaka min engelska uppsatts, B plus. Inget A, men det fixar jag nästa gång istället! Man har ju trots allt blivit en betygs pundare! Jag älskar att se ett stort A på pappret, det gör en så stolt och lycklig!  haha!

Jag passar hundarna Buster och Bowie igen som jag även hade under julen, det är mysigt att ha lite omväxling i vardagen och lite liv i luckan haha!
Så har haft Markus aka Pannkaksmannen på middagsbesök, och klädde mig i Annie´s finfina förkläde!! Sånt vill jag också haaa!!! Jag verkligen älskar hennes lägenhet, allt är så gulligull typ!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0