Syskon tatuering

Jag och Robin har velat ha en syskon tatuering jättelänge och drömmen gick i uppfyllelse när min underbara Mariahs kompis fick en lucka på självaste Halloween, vi möttes av en tatuerad tjej i Musse Pig mössa haha!

Disney


Jag och Robin åkte till Disney med Mariah, Jessica och Amanda. Det var sååå sjukt roligt!!

Fortsättning på Roadtrip

Har vi sett det största trädet i världen så måste vi ju se det högsta, duuuh! haha!
San Fransisco"!!
ZigZac Streeeet!!

Road Trip I Cali!

Jag och Robin gjorde en roadtrip genom Cali. Vi besökte Grand Canyon, Redondo Beach, California, San fransisco, Disney land, Heast Castle, San Diego,  Sequoya National Park, Muir woods, och väldigt mycket mer. Här kommer lite blandade bilder från våran trip!
Robin kastar yxa!!
Kändis åsna... han är med i många åsne filmer i Hollywood fick vi reda på - OMG kan vi får en hovograf??? haha!
Världens största träd!!
If you climb over the fence, your head WILL fall off... Just sayin.......
De små prickarna längst ner på trädet, det är människor!!!!!!!! General Sherman, you are a big ass tree!!
Stop for some candy !
Couchsurf hosts

FoodBabyDeluxALaIHOP!

Eftersom att min kära bror var tvungen att prova alla delicatesser i detta landet så var ju IHOP ett ställe som han var tvungen att prova haha! Men en van IHOPare som man är NOT så vet man ju sina begränsningar..... Han beställde in All you can eat pancakes, och det är ju To Die For om man säger så. Heart attack och food baby! Vi hade ont i magen hela dagen efter vårat besök där. Usch säger jag bara!

Pumpkin Patch With The Brooooeeees

Jag älskar Halloween för då får man inte bara en dålig ursäkt att klä ut sig i sjukt coola kläder utan att folk tittar på en som om man är ett spöke utan det är även då man får ta fram sin kreativa sida och karva pumpor. Det finns ju inget bättre då än att ta med dina värdbarn på en pumpkin patch! Där fanns det ett litet Zoo men allt från hästar till lamadjur, och djurvän som man är så fick man enormt mycket kärlek!!
Jag hade även min underbara bror på besök som gjorde tillvaron än mycket bättre!! Detta var till och med på dagen då han kom till USA för första gången :)

RSS 2.0