Stranden, body board, brännboll!

När man bor nere vid stranden som vi gör så är det lätt att man bara kommer hem från skolan och säger "ja men ska vi dra till stranden?". Det är så fantastiskt att gå ner och ta sig ett dopp lite då och då och jag, Lina och pojkarna gick ner till starnden och spelade boll och body surfade. Helt awesome!!
Inflyttningsfest Hos Mariam

I lördags var det inflyttningsfest i Santa Monica för Mariam och hennes roomies, det blev en låååång natt haha! Jag tror vi gick och knoppade vid halv 4! Kvällen var fylld med beer pong, vin, cider, öl massa folk osc! det var jättekul!!
Jag åkte upp med min nyfunne vän Lina, hon är jättesöt och vi är nyblivna roomies. eller iaf för några veckor till : ) sen åker hon hem till sverige så får ta vara på den tiden man har!
Här kommer lite bilder,

Träffa Texas - Min Nya Kärlek!

Min värdmamma Sofi´s vännina Emmeli har tagit mig under sina vingar och matchat upp mig med världens underbaraste häst - Texas!
Det är bara något speciellt med honom, jag bara älskade honom från första ögonkastet. Han har blivit fruktansvart illa behandlad i sitt liv och är lite rädd om sig, och har svårt att lita på människor, och han har ett mega stort hjärta och vill bara väl.
How To Build A Birdsnest

I somras så gjorde jag och Morfar Leif ett fågelbo som är en liten tradition för oss barn, jag är ju dock inget barn längre men som barnbarn blir man aldrig vuxen haha! Mitt fågelbo fick fina detaljer och efter en lång diskussion om varför man inte bör måla en holk så gick jag med på att såga ur persienner i ställer för gardiner!

BÄST I KLASSEN!Jag, JAAAAG -JAAAAG, var den enda i klassen (45st) som fick ALLA rätt på vårat prov!!! Yes, jag är den
-0 fel´likamed 100 -1st !!! Jag är den 1st!! Because I´m awesome!! Jag kan inte fatta det haha har aldrig hänt innan!

En Riddares Historia På El Camino College

Jag satt lite fridfullt och väntade på att Chester skulle komma tillbaka till skolan för att vi skulle ha lunch tillsammans, så ser jag en bil som kör upp  med en häst på sidan. Efter en liten stund ser jag riddare efter riddare kliva ut ur bilen och en kung som säger att en fight börjar om 20 min. Eftersom att jag har en thing för både vampyrer och riddare så passade detta moig alldeles utmärkt hehe
Solnedgång I Redondo Beach

Jag var ute och skulle se på solnedgången med min kompis J en dag för ett tag sedan, och vi hittade ett helt underbart glass ställe här nära mig som gör sin egen glass och sina egna våfflor!!


Harvest @ Dodger Stadium

Min vän Shauna bjöd med mig till en konsert på Dodger Stadium, det var hennes församling som hade annordnat en jättestor konsert för 9/11 här i Los Angeles. Det var så mäktigt och såå obeskrivligt! Jag fick äran att se och höra legenden Louis Zamperinis fantastiska historia. honom kan man lösa mer om här: http://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Zamperini
 Det var en helt underbar kväll som slutade med en stoor cho. chip cookie med vaniljglass!


Som Man Bäddar Får Man Ligga

Jag, Erwin och J åkte till Hermosa Festivalen som var som en 3 dagars malmö festival, med mat, musik och en himmla massa kul saker att handla!
Men efter att Erwin var 45 min sen till att komma så fick han som straff att få en ansiktsmålning som Hello Kitty haha! Eller iaf som ett försök till Hello Kitty haha!
WWW.UNGCANCER.SE

Jag såg ett inlägg i min kära vän Josefin´s blogg http://josefinhey.blogg.se/ och vill även jag sprida detta filmklippet!
"Det är okej att känna" är en kampanj skapad av organisationen Ung Cancer. Kampanjen består av en serie om fem kortfilmer med syfte att lyfta fram diskussionen kring de tabubelagda ämnena cancer och sorg. Citatet "Det är okej att känna" kommer från en onkologsköterska som förstod vikten av att ta tag i sina känslor direkt när man känner dom och inte trycka undan dom på grund av att det i samhället inte är socialt accepterat.

Denna film blev möjlig tack vare 12 modiga, starka o ärliga canceröverlevare. All kärlek till er!

Artist & låt: the Glass Child - I will lead you home
Köp soundtracket här:
http://itunes.apple.com/gb/album/i-will-lead-you-home-ung-cancer/id458035694

Foto: Emil Sergel
Regi: Maria Strengell
Make up: Sara Granberg Johansson
Ljus: Magnus Egger

www.ungcancer.se


Äntligen!!

Nu har jag lärt mig hur man ändrar bilder på en header!!
Ibland är man bra dum! haha!Företagsevent I somras där jag och Robin intog scenen :D


UnderligaOmständigheterDrarUnderbaraVännerTillDittLiv!


Mariam

Jag träffade henne igår i Marian Del Ray, vilket var ett helt fantastiskt möte! Vi har inte setts sedan juni månad och även om det var ett tag sedan så kändes det som om vi aldrig hade lämnat varandra. Det bara föll på plats som det brukar göra. Det roliga är att jag och Mariam har inte kännt varanda speciellt länge, utan träffades av en ren slump på väg till ambassaden i stockholm för 1 1/2 år sedan då vi skulle till samma land! Och under tiden vi har kännt varanda så har det varit ett ständigt telefon förhållande då vi bott jättelångt ifrån varanda i cali. Men endå så har vi alltid bara klickat tillbaka som om vi kännt varanda hela livet. Är inte det märkligt? Soulmate-friends?
Jag kan bara säga att I Love This Girl!


RSS 2.0